COMANDA DUPA CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Regulamentul campaniei ”ZILELE SOMNULUI DORMEO”

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

”ZILELE SOMNULUI DORMEO”

 • Denumirea campaniei promoționale

Denumirea campaniei promoționale: ”ZILELE SOMNULUI DORMEO” (în continuare denumită ”Promoție” sau „Campanie”).

Promoția cuprinde două secţiuni după cum urmeazã:
- O campanie cu premii la care pot participa toți clienții care au împlinit vârsta de 18 ani (1) au achiziționat biletele de participare in valoare de 49 lei/bucata, în cadrul Magazinelor Participante, în perioada de desfăşurare a campaniei.
La cumpărătura biletului de participare, consumatorul este adaugat in baza de date pentru tombola, cu posibilitatea de a castiga unul dintre premiile puse in joc.
– Indiferent daca biletul este sau nu castigator, consumatorul beneficiaza de reducere garantata de 49 lei la urmatorul produs achizitionat de la compania Top Shop Studiomoderna, in perioada 08.04-30.04.2024.

ORGANIZATORI

Organizatorii Campaniei publicitare " ZILELE SOMNULUI DORMEO" (denumitã ȋn continuare “Campania”) sunt:

ICS,,TOP SHOP STUDIOMODERNA'' SRL, COD FISCAL 1010600027395, COD TVA 0506274
Adresa juridica: m. Chisinau str. Bucuresti, 96, ap.13
Adresa fizica:     m. Chisinau, bd. Stefan cel Mare si Sfint 202, cladirea Kentford, anexa

Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit în continuare “Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toţi Participanţii.

Prin înscrierea la această Campanie în modalitățile prevăzute de Regulament, participanții declară și recunosc că au luat la cunoștință prevederile acestuia. Participanții se obligă să respecte și să se conformeze tuturor termenilor, condițiilor și prevederilor prezentului Regulament. Prezentul Regulament poate fi consultat gratuit de orice persoanã interesatã, ȋn format electronic.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau completa Regulamentul, precum şi dreptul de a suspenda şi/sau înceta, şi/sau întrerupe desfãşurarea Campaniei, cu condiţia înştiinţãrii prealabile a participanţilor  cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificări/completări aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse în acte adiţonale şi vor fi comunicate către public prin publicarea în modalitățile prevăzute în paragraful precedent, anterior intrării acestora în vigoare. În cazul suspendării și/sau întreruperii Campaniei, orice premii acordate anterior aducerii la cunoștință a suspendării și/sau întreruperii vor fi valabile.

Potrivit liberei decizii a Organizatorilor, Campania poate fi mediatizată în scopul informării publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare și/sau cu rol informativ. Informațiile pe care astfel de materiale le pot conține vor fi interpretate în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

TEMEIUL LEGAL. PERIOADA ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

  • Prezenta Campanie se desfăşoară în conformitate cu prevederile LEGII Nr. 231 din  23.09.2010 cu privire la comerţul interior, LEGEA Nr. 105 din 13.03.2003 privind protecţia consumatorilor, LEGEA Nr. 133 din 08.07.2011privind protecţia datelor cu caracter personal.
  • Perioada de desfăşurare a Campaniei este 15.09.2023-31.10.2023, inclusiv.
  • Campania este organizată şi se desfăşoară în toate magazinele Top Shop, deschise pe teritoriul Republicii Moldova, conform listei din punctul 3.4 al prezentulului Regulament (denumite în continuare «Magazinele Participante»), fiind valabila si pentru cumparaturile efectuate prin intermediul call centrul-ui Top Shop si in regim online pe site-urile www.top-shop.md, www.delimano.md, www.dormeo.md, www.rovus.md , în conformitate cu prevederile prezentului Regulament şi este accesibilă oricărui client, persoană fizică, care a împlinit vârsta de 18 ani și care acceptă termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
  • Lista de magazine Top Shop, autorizate pentru comercializarea cupoanelor de participare in campanie:
 • Magazin TOP SHOP - c.c. Shopping MallDova, et. 3, str. Arborilor, 21,MD-2025 Chisinau.
 • Magazin TOP SHOP - c.c. Soiuz, et. 2 butic 204, str. Alecu Russo, 1,MD-2068 Chisinau
 • Magazin TOP SHOP – Centru, bul. Stefan cel Mare si Sfant, 64, MD-2001 Chisinau
 • Magazin TOP SHOP – Ciocana, bul. Mircea cel Batrin, 12/2, MD-2012 Chisinau
 • Magazin TOP SHOP - c.c. Atrium, et. 3 butic 3019, str. Albisoara, 4, MD-2001 Chisinau
 • Magazin TOP SHOP - Balti, piata Vasile Alexandri, 4, MD-3100 Balti
 • Magazin TOP SHOP – Cahul, str. 31 august 1989, MD-3909 Cahul
 • Magazin TOP SHOP - Soroca, c.c. Fourchette, et 1, str. Stefan cel Mare, 110, MD-3005 Soroca
 • Magazin TOP SHOP – Orhei, str. Piatra Neamt, 2/17, MD-3505 Orhei
 • Magazin TOP SHOP – Edinet, str. Independentei, 106/59, MD-4601 Edinet
 • Magazin TOP SHOP – Hancesti, str. Chisinau, 9, MD-3401 Hancesti

DREPTUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

   • La Campania "ZILELE SOMNULUI DORMEO” poate participa orice persoană fizică, care a împlinit vârsta de 18 ani, rezident în Republica Moldova, posesoare a unei cărți de identitate, buletin valabil sau pașaport, client al COMPANIEI Top Shop Studiomoderna, care achiziţionează minim un cupon de participare prin intermediul inregistrarii cumparaturii in call centru sau in oricare dintre magazinele Top Shop , în perioada de desfăşurare a Campaniei, achiziţionare individualizată ca atare pe bonul fiscal.
   • La Campania "ZILELE SOMNULUI DORMEO", secţiunea “tombola cu tragere la sorţi” poate participa orice persoană fizică, care a împlinit vârsta de 18 ani, rezident în Republica Moldova, posesoare a unei cărți de identitate, buletin valabil, sau pașaport, client al companiei Top Shop studiomoderna, care
   • Achiziţionează minim un cupon prin intermediul inregistrarii cumparaturii in call centru sau in oricare dintre magazinele Top Shop , în perioada de desfăşurare a Campaniei, achiziţionare individualizată ca atare pe bonul fiscal.
  • Nu pot participa la Campanie angajaţii Organizatorului și angajații companiilor afiliate ICS „Top Shop Studiomoderna”, indiferent dacă se află ĩn timpul serviciului sau nu.
  • Nu pot participa la Campanie şi nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau persoanele fizice autorizate (PFA) precum şi persoanele fizice cu vârsta sub 18 ani la data înscrierii în Campanie sau cele care nu dovedesc că au domiciliul stabil/rezidenţã în Republica Moldova.
  • Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica/completa prezentul regulament, modificările/completările urmând a intra în vigoare după publicarea acestora pe site-ul www.top-shop.md

4.5  Dacă sunt identificate persoane care au influențat sau care au facilitat câștigarea de premii în cadrul Campaniei de către persoane care nu îndeplinesc condițiile de participare la Campanie, stipulate în prezentul Regulament, Organizatorii au dreptul de a cere restituirea premiilor astfel câștigate și de a acționa în instanță atât persoanele care au facilitat participarea unor persoane la Campanie, cât și persoanele care au participat, în mod incorect la Campanie.

4.6. Organizatorii își rezervă dreptul de a anula orice participare la Campanie, ce se efectuează prin încălcarea prezentului Regulament și de a nu acorda premii participanților care încalcă prevederile Regulament.

4.7  Orice încercare de fraudare se sancționează cu eliminarea participantului în cauză din Campanie, Organizatorii informând Participantul prin transmiterea unui e-mail la adresa furnizată de acesta, e-mail cu  privire la eliminarea sa din Campanie. Banii pentru cupon nu returneaza.

PREMIILE CAMPANIEI

 • Premiile acordate în cadrul Campaniei "ZILELE SOMNULUI DORMEO" vor fi următoarele:
 • Pe perioada de desfãşurare a Campaniei, în cadrul promoției, fiecare cupon achizitionat la un pret de 49 lei, garanteaza obtinerea unei reduceri aditionale de 49 lei la oricare produs comercializat de catre ICS Top Shop Studiomoderna SRL, la alegerea cumparatorului. Un cupon de participare in campanie implica reducere de 49 lei pentru un singur produs ICS Top Shop Studiomoderna. Reducerea de 49 lei este valabila pentru un singur produs, achizitionat de catre client in perioada 08.04-30.04.2024. Reducerea se acumuleaza cu alte oferte existente si valabile la momentul cumparaturii. Reducerea nu se cumuleaza cu ofertele din cardurile razuibile.

Niciunul dintre Premiile Campaniei nu poate fi înlocuit cu contravaloarea în bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu.

Toate cupoanele de reduceri oferite drept premiu, indiferent de valoarea acestora, nu pot fi înlocuite cu contravaloarea în bani a acestora ori cu un alt bun sau serviciu.

 • Pentru tombola cu tragere la sorţi, se vor acorda, săptămânal (extragerile vor avea loc pe data de 06.03, 13.03, 20.03, 27.03 si 05.04) următoarele premii:

MARELE PREMIU:

- Premiu bănesc in valoare de 20 000 lei (douazeci mii lei). Extragerea catigatorului va avea loc in emisie directă, toți participanții eligibili vor fi informați despre ora extragerii prin sms/viber cu o zi înainte de extragere. Dupa ce va fi ales (prin random.org), câștigătorul va fi contactat in emisie directă, și, în același timp, va fi rugat sa aleaga o cutie dintre cele expuse în studiou. Dacă in cutie se gaseste biletel cu mesajul 20.000 lei, primește câștigul cash, în lei moldovenești. Dacă persoana se alege cu alt premiu decât cel bănesc, suma de 20.000 lei va fi transferată pentru săptămâna imediat urmatoare, iar posibilitățile de câștig sunt următoarele:

– voucher de cumpărături în valoare de 1.000 lei (una mie lei), ce poate fi utilizat pentru a achiziționa produsele din portofoliul Top Shop Studiomoderna
– premiu sub forma de produs, ales aleatoriu din lototronul prezent în studiou.

Câștigătorul premiului mare, va fi contactat, la numărul de telefon oferit, de 2 ori, în emisie directă. Dacă nu va răspunde la telefon, extragerea se consideră nevalidată și va fi ales alt câștigător, conform procedurii indicate mai sus.
ALTE PREMII:

 • Premii sub formă de produse (3 la număr). Extragerea catigatorilor va avea loc in emisie directă, toți participanții eligibili vor fi informați despre ora extragerii prin sms/viber cu o zi înainte de extragere. Dupa ce va fi ales, din lototron, premiul aferent, se va alege, prin random.org, câștigătorul premiului respectiv. Câștigătorii nu vor fi contactați în emisie directă, se va lua legătura cu ei in decursul a 3 zile dupa extragere pentru a oferi informație in privința ridicării premiului.

Niciunul dintre Premiile Campaniei nu pot fi înlocuite cu contravaloarea în bani a acestora ori cu un altbun sau serviciu, și Participanții nu pot schimba caracteristicile premiilor câștigate. Daca castigatorul de vouchere valorice alege produse in valoare ce depaseste cea specificata in castig, acesta este obligat sa achite diferenta.

În perioada de desfăşurare a campaniei promoționale "ZILELE SOMNULUI DORMEO" se vor putea acorda în total un număr de 5 PREMII BĂNEȘTI, a căror valoare totală este de 100.000 lei (una suta mii lei) (TVA inclus), și 15 alte premii sub formă de produse, a căror valoare totala este de 70.000 lei.

TAXE ŞI IMPOZITE

(1)  Orice obligaţie de natură fiscală  în  legătură cu  premiul cậştigat  este în sarcina exclusivă a cậştigătorului, cu excepţia impozitului/contribuţiilor ce trebuie reţinute la sursă conform prevederilor legale în vigoare, dacă acestea vor fi datorate.

Condiţii privind ȋnscrierea valabilă ȋn Campanie pentru tragere la sorţi

 • Pentru ȋnscrierea valabilã ȋn vederea participãrii la Campanie - tragere la sorţi - este necesarã ȋndeplinirea cumulativã a următoarelor condiţii:
 • Participantul trebuie sã aibă drept de participare potrivit prevederilor Secţiunii 4 de mai sus;
 • Participantul trebuie sã se ȋnscrie la prezenta Campanie achiziţionând cel putin 1 (unul) cupon de participare in valoare de 49 lei, cu bon fiscal, în perioada de desfăşurare a Campaniei.
 • Înscrierea la Campanie se va face automat, exclusiv ȋn perioada acesteia menţionată la Art. 7.2.1 de mai jos;
 • Participantul urmează etapele necesare înscrierii în Campanie, așa cum acestea sunt detaliate în art. 7.2 din Regulament.

 7.2. Modalitate de ȋnscriere la Campanie

 • Participanţii se pot ȋnscrie la Campanie ȋncepând cu data de 20 februarie 2024 şi pânã la data de 31 martie 2024, inclusiv, ora 23:59.
 • Participanţii vor fi inscrisi automat in Campanie după achitarea cuponului valoric de 49 lei, intr-un Magazin Participant, la efectuare achitarii online pe site-urile www.top-shop.md, www.delimano.md, www.dormeo.md, sau la inregistrarea comenzii de cupon in call centru si achitarea catre curier, reprezentant al ICS Top Shop Studiomoderna .
 • Nu vor fi luate ȋn considerare cupoanele de ȋnscriere ȋn următoarele condiţii:
 • Dacă acestea sunt achizitionate/achitate ȋn afara perioadei Campaniei;
 • Dacă Participanții au oferit  date eronate reprezentantilor ICS Top Shop Studiomoderna, in ceea ce priveste numele/prenumele si informatia de contact – numarul de telefon in particular;

7.2.4 Anunţarea câştigătorilor:

 • Alegerea castigatorilor vor avea loc, prin metoda extragerii, în luna martie, data de 6, 13, 20, 27 și luna aprilie, data de 5. Lista cu datele clientilor participanti la vor fi adunate într-un fișier din care va fi realizată extragerea. Numele câștigătoare vor fi extrase de către o persoană aleasă aleatoriu de către Organizator, prin intermediul random.org.
 • Participând la extragerea premiilor, câștigătorul își rezervă dreptul de a permite organizatorului să comunice informația cu privire la datele personale în mass-media.
 • Câștigătorii vor fi apelați în decurs de 3 zile din ziua extragerii.
 • Pentru a ridica premiul, Câștigătorul trebuie să se adreseze, cu progra,are prealabila,  la oficiul central cu sediul în orașul Chișinău, bd. Stefan cel Mare si Sfint 202, cladirea Kentford, anexa. Numar de contact pentru informatie si programari – (022) 264-101.

Pentru a ridica premiul, participantul trebuie să prezinte buletinul de identitate.

În conformitate cu Codul Fiscal RM, cumpărătorul castigator desemnat în rezultatul campaniei, achită toate impozitele referitoare la produsul câștigat.

 • Organizatorul nu este responsabil pentru erori de completare a datelor personale a cumpărătorului.

7.2.5 Acordarea premiilor:

  • va fi considerată câştigătoare la Campanie persoana care a parcurs procedura de validare conform condiţiilor din Regulament;
  • premiile vor fi livrate câştigătorilor (la o dată şi oră stabilite de comun acord cu Reprezentanţii Organizatorilor) în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data validării.

Condiții de validare a câștigătorilor

 • Pentru ca un participant câștigător să poată primi premiul, el trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:
 • A îndeplinit în mod corespunzător condițiile de participare la Campanie;
 • Deține cuponul;
 • Nu a fost constatată careva fraudă;
 • La eliberarea premiului, câştigătorul prezintă cuponul, acte de identitate şi confirmă prin semnătură ridicarea premiului;
 • Achită impozitul referitor la cadou în conformitate cu Codul Fiscal RM;
 • Semnează un act de primire a cadoului;
 • Participanţii desemnaţi câştigători vor fi rugaţi sã furnizeze datele personale pentru validare, în termen de 5 zile lucrătoare de la momentul apelului;
 • Dacă Participanţii nu trimit, din orice motiv, documentele de validare în condiţiile descrise  de Regulament, în termen de maximum 5 zile lucrătoare, sau dacă se constată existenţa unor neconcordanţe între datele comunicate prin mesajul validat drept câştigător şi cele trimise reprezentantului Organizatorului, aceştia vor fi invalidaţi, iar premiile astfel invalidate vor rămâne la dispoziţia Organizatorilor;
 • Organizatorii nu vor acorda nicio despăgubire în bani sau alte beneficii potenţialilor câştigători, care nu respectă sau nu întrunesc întocmai cerinţele Regulamentului;
   • Motive de invalidare:

Motivul de invalidare a unei înscrieri câştigătoare, poate fi oricare dintre următoarele:

  • Participantul nu a putut fi contactat pe numărul de telefon, care a fost indicat la momentul achizitionarii cuponului de participare, pentru a fi informat în legătură cu premiul câştigat şi procedura de validare;
  • Participantul nu mai are control, din orice motiv, asupra numărului de telefon mobil, care a fost indicat la momentul achizitionarii cuponului este declarat în momentul înscrierii, drept urmare nu se poate aproba unicitatea câştigului său în cadrul Campaniei;
  • Participantul nu a transmis, din orice motiv, Reprezentanţilor Organizatorilor informaţiile necesare validării, în termenul limitã de 5 zile lucrătoare de la ultimul apel înregistrat;
  • Data de pe bonul fiscal nu este din perioada de desfãşurare a Campaniei;
  • Numărul bonului fiscal din fotografia trimisă pe e-mail este rupt, deteriorat, falsificat sau conţine ştersături, fãcând bonul ilizibil;
  • Participantul este identificat ca fiind minor;
  • Participantul refuză premiul;
  • Participantul este suspectat de fraudarea Campaniei în orice mod sau de tentativă de fraudă în cadrul Campaniei, în orice mod.

Protecția datelor personale

 • Tuturor participanților la Promoție le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea Republicii Moldova "Privind protecția datelor cu caracter personal" nr.133 din 08 iulie 2011.
 • Prin transmiterea, conform regulamentului, a informației pentru participarea la Promoție, participanții își exprimă acordul la colectarea și prelucrarea datelor personale ale lor și ale beneficiarilor de către Organizator și alte persoane implicate de către Organizator, pentru asigurarea organizării Promoției.
 • Anunțarea câștigătorilor poate fi efectuată în formă publică. Participarea la Promoție constituie acordul potențialilor câștigători referitor la faptul că numele, câștigul, imaginea și vocea vor fi făcute publice, potrivit legislației în vigoare și folosite în materiale publicitare de către Organizator fără nici un fel de plată aferentă. Câștigătorii vor putea semna și o declarație scrisă în acest sens, conform celor solicitate de către Organizator, fără a le fi prejudiciată calitatea de câștigător și acordarea premiului, în situația în care nu ar fi de acord cu semnarea acesteia.

Litigii

  • Eventualele litigii apărute între Organizator şi Participanți cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Promoției se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate în instanțele judecătorești competente din Republica Moldova.
  • Eventualele reclamații legate de derularea Promoției se pot trimite pe adresa Organizatorului. Reclamațile cu referire la rezultatele Promoţiei, acordarea premiului, pot fi expediate în termen de maxim 7 (șapte) zile calendaristice de la data expirării termenului, prevăzut pentru ridicarea premiului câştigat. După expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua în considerare nici o reclamație.
  • Orice alte reclamații legate de derularea Promoției, se vor înainta de către partea cointeresată în promovarea reclamației în termen de 7 (șapte) zile calendaristice de la momentul apariției situației de conflict ori litigiu. Termenul pentru răspuns la reclamație constituie 7 (șapte) zile calendaristice. Reclamațiile se vor expedia în formă scrisă la adresa juridică a destinatarului, ori cea de corespondență poștală, indicată în Regulament. Avizul de recepție a corespondenței, trimise la adresa juridică, în orice caz, prezumă primirea corespondenței de către destinatar.
 • Deciziile Organizatorului, cu privire la aspectele organizaţionale a Promoției, sunt finale și aplicabile tuturor Participanților.
 • Premiul neacordat, va rămâne în posesia Organizatorului, care va dispune liber de acestea în maniera pe care o va considera necesara sau potrivită intereselor sale.
 • Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudare a procedurii de derulare a Promoției, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implică organizarea și desfășurarea Promoției.

Temeiul legal

Prezenta procedură de derulare a Promoției este întocmită și va fi respectată în conformitate cu prevederile Codului Civil al Republicii Moldova și prevederile Codului Fiscal al Republicii Moldova.

 • Prin participarea la Promoție, participanții sunt de acord să respecte regulile și alte condiții stabilite de regulamentul Promoției. În cazul în care Organizatorul constată că un câștigător nu a îndeplinit și/sau nu a respectat condițiile stipulate de Regulament, el iși rezervă dreptul de a suspenda oricând drepturile și beneficiile ce revin câștigătorului, fără alte despăgubiri sau plăți.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a interveni unilateral cu modificări la prezentul Regulament, dacă acestea se vor impune grație unor circumstanțe, care nu depind de voința Organizatorului.
 • Participarea la Promoție exclude careva plăți și costuri de participare suplimentare la preţul de achiziţie a cuponului de participare.
 • Cupoanele achizitionate de catre clienti nu pot fi returnate si/sau schimbate pe un alt produs.
 • Prezentul Regulament poate fi accesat oricând pe site-ul Organizatorului. Orice aviz, anunț, informație despre Promoție, modificări, completări ale Regulamentului se vor plasa pe site-ul  www.top-shop.md  fără a fi necesar o publicare în sursele mass-media, însă Organizatorul, la alegerea sa, poate recurge și la publicări în sursele indicate.