COMANDA DUPA CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Regulament Program de fidelitate Club 5*

Programul de fidelitate Club 5* este un program creat si operat de catre ICS “Top-Shop Studio Moderna SRL, cu adresa juridica in str. Bucuresti 96, ap.13, Chisinau, Republica Moldova, avand Codul fiscal 1010600027395.

Cuprins

A.     Prevederi generale. 
B.     Beneficii pentru membrii Club 5* 
C.     Inscrierea in programul de fidelitate Club 5*
D.     Utilizarea cardului de fidelitate Club 5*
E.     Pierderea informatiilor cu privire la cardul de fidelitate Club 5*
F.      Incetarea programului de fidelitate Club 5*
G.     Prelucrarea datelor personale

A.    Prevederi generale

 • In cadrul Programului de fidelitate Club 5*, clientii pot alege intre doua tipuri de carduri de fidelitate:

a)      Card de fidelitate Premium valabil 1 an si care poate fi:

 • Basic – card de fidelitate disponibil noilor membri la pretul de 499 lei
 • Silver – card de fidelitate disponilbil membrilor existenti la pretul de 399 lei

b)      Card de fidelitate Exclusive valabil 2 ani si care poate fi:

 • Basic – card de fidelitate disponibil noilor membri la pretul de 799 lei
 • Silver – card de fidelitate disponilbil membrilor existenti la pretul de 599 lei
 • Calitatea de membru Club 5* permite clientilor sa achiziționeze produse si servicii din oferta Studio Moderna SRL in conditii mai avantajoase (denumite in continuare „Beneficii pentru membri Club 5*”).
 • Un membru Club 5* poate decide sa reinnoiasca valabilitatea cardului de fidelitate Club 5* de un numar nelimitat de ori. Reinnoirea calitatii de membru Club 5* inseamna ca dupa expirarea termenului de 1 an sau 2 ani, membrul trebuie sa plateasca taxa de reinnoire a calitatii de membru pentru o perioada suplimentara. In momentul reinnoirii calitatii de membru, membrul poate cere reinnoirea de 1 an, unde alege calitatea de membru Premium Silver sau reinnoirea de 2 ani, unde alege calitatea de membru Exclusive Silver – in cazul in care are mai mult de 3 comenzi in decursul ultimului an in suma ce depaseste 6000 lei. Membrul Club 5* trebuie sa reinnoiasca cardul Club 5* in maxim (1) luna de la expirarea calitatii de membru, in caz contrar, reinnoirea nu va fi considerata ca reinnoire, ci emitere de card de fidelitate nou.
 • ICS Top Shop Studio Moderna SRL poate contacta membrul Club 5* in perioada de 12 saptamani inainte de expirarea calitatii de membru pentru a-l informa despre expirarea cardului de fidelitate Club 5* si despre beneficiile acestuia.
 • Pentru a deveni membru Club 5* online, telefonic sau personal intr-unul din punctele de vanzare ale Studio Moderna S.A., este necesar ca membrul Club 5* sa furnizeze cel putin urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele, adresa de domiciliu, numarul de telefon al membrului si/ sau adresa de e-mail pot fi, de asemenea, necesare pentru a impartasi cu membrii informatii importante (de exemplu: valabilitatea cardului de fidelitate, codul de membru).
 • Fiecare membru Club 5* poate sa primeasca periodic catalogul Club 5* cu oferta curenta care poate fi trimis membrilor fie la adresa de corespondenta (forma fizica), fie pe adresa de e-mail (formular digital) pe care a furnizat-o.
 • ICS Top Shop Studio Moderna SRL poate informa participantii despre noile promotii, cataloage si oferte prin posta, e-mail, telefonic, sms, in functie de optiunea membrului Club 5*, sau prin afisare in magazinele fizice Top Sho.
 • ICS Top Shop Studio Moderna SRL nu va fi responsabila pentru orice pierdere, intarziere a documentelor, datelor, materialelor trimise prin posta, e-mail, SMS.
 • ICS Top Shop Studio Moderna SRL poate suna membrii Club 5* sau transmite sms si/sau e-mail dupa achizitie si/sau pe perioada de valabilitate a cardului de fidelitate cu privire la orice aspect important legat de statutul de membru Club 5* (de exemplu: expirarea cardului de fidelitate Club 5*).
 • ICS Top Shop Studio Moderna SRL poate informa prin apel telefonic si/sau sms si/sau e-mail detinatorii de card de fidelitate Club5*, cu conditia sa aiba datele de contact, cu privire la orice modificari a termenilor si conditiilor sau cu privire la informatii importante legate de programul de fidelitate Club 5*.
 • Regulamentul programului de fidelitate Club 5* va fi prezent in orice magazin Top Shop, precum si pe site-ul www.top-shop.md/ .
 • ICS Top Shop Studio Moderna SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-ul mentionat mai sus.
 • Orice litigii dintre ICS Top Shop Studio Moderna SRL. si membrul Club 5* vor fi soluționate intr-un mod amiabil si pasnic. In cazul in care nu este posibila solutionarea pasnica a litigiilor, instanta competenta din Chisinau va avea jurisdictie exclusiva asupra litigiului.

B.    Beneficii pentru membrii Club 5*

Caracteristici

Card de fidelitate
Premium si Premium Silver

Card de fidelitate
Exclusive si Exclusive Silver

Valabilitate

1 an

2 ani

 

 

Cupoane de reducere

 

1 x 100 lei pentru comenzile de cel putin
1000 Lei
1 x 200 lei pentru comenzile de cel putin
2000 Lei
Cupoanele pot fi utilizate o singura data in primele 90 zile de la data emiterii facturii si/sau bonului fiscal.

1 x 100 lei pentru comenzile de cel putin 1000 Lei
1 x 200 lei pentru comenzile de cel putin 2000 Lei
Cupoanele pot fi utilizate o singura data in primele 90 zile de la data emiterii facturii si/sau bonului fiscal.

1 x 100 lei pentru comenzile de cel putin 1000 Lei
1 x 200 lei pentru comenzile de cel putin 2000 Lei
Cupoanele pot fi utilizate o singura data in timp de 24 luni de la data emiterii facturii si/sau bonului fiscal.

Preturi

599 lei / 499 lei (reinnoire)

999 lei / 799 lei (reinnoire)

Reducere extra

5% REDUCERE EXTRA la toate produsele

7% REDUCERE EXTRA la toate produsele

Livrare la domiciliu pentru comenzile mai mici de 999 lei

29 lei (1-5 zile in depedenta de regiune)

29 lei (1-5 zile in depedenta de regiune)

Livrare la domiciliu pentru comenzile mai mari de 999 lei

9 lei (Chisinau), 19 lei (regiuni) (1-5 zile in depedenta de regiune)

9 lei (Chisinau), 19 lei (regiuni) (1-5 zile in depedenta de regiune)

Cadouri

Un produs cadou
Cupon de 100 lei cadou cu ocazia zilei de nastere

Reducerile nu sunt cumulative. Cupoanele de reduceri nu pot fi cumulate cu alte oferte si/ sau alte cupoane sau cu reducerea extra de 5% sau 7%. Cupoanele de reduceri pot fi utilizate telefonic si in magazine. In cadrul programului de fidelitate Club 5*, indiferent de optiunea clientului, sunt incluse urmatoarele beneficii:
-          Reduceri exclusive in perioade stabilite de ICS Top Shop Studio Moderna SRL .
-          Oferte promoționale in limita stocului disponibil, in perioadele stabilite de ICS Top Shop Studio Moderna SRL.
-          Cadouri surpriza in perioade stabilite de ICS Top Shop Studio Moderna SRL .
-          Cataloage cu produse special alese cu reduceri de pana la 70%
-          Posibilitatea de participare la extrageri cu premii in perioade stabilite de ICS Top Shop Studio Moderna SRL .
-          Membrii Club 5* beneficiaza de acces in avans la anumite oferte promoționale in limita stocului disponibil, in perioadele stabilite de ICS Top Shop Studio Moderna SRL.

C.     Inscrierea in programul de fidelitate Club 5*

 • Poate fi membru al programului de fidelitate Club 5* orice client persoana fizica care comanda produse comercializate de ICS Top Shop Studio Moderna SRL . si care are domiciliul stabil in Republica Moldova, a implinit 18 ani cel mai tarziu in ziua inscrierii si care accepta conditiile cuprinse in prezentul Regulament si achizitioneaza unul dintre cardurile de fidelitate mai sus mentionate.
 • Persoanele juridice nu pot participa la programul de fidelitate Club 5*.

D.     Utilizarea cardului de fidelitate Club 5*

 • Codul de membru este un numar personal al unui membru Club 5* care da dreptul clientului la beneficiile programului de fidelitate Club 5*.
 • In cazul comenzilor efectuate telefonic si online (comenzi efectuate la distanta), informatiile despre codul de membru Club 5* precum si valabilitatea cardului de fidelitate vor fi comunicate membrilor Club 5* prin intermediul facturii. ICS Top Shop Studio Moderna SRL . poate trimite informatiile si prin sms la numarul de telefon mobil comunicat de catre client si prin email la adresa de e-mail comunicata de catre client.
 • Fiecare membru Club 5* are dreptul sa utilizeze un singur card de fidelitate Club 5*, nu pot fi emise mai multe carduri de fidelitate Club 5* pe numele aceluiasi membru.
 • Beneficiile programului de fidelitate Club 5* pot fi accesate doar pe teritoriul Republicii Moldova.
 • Fiecare membru Club 5*, in momentul comenzilor viitoare, trebuie sa comunice ICS Top Shop Studio Moderna SRL . numele si codul de membru care se gasesc pe factura/ comunicat prin sms sau e-mail pentru a putea beneficia de ofertele din programul de fidelitate Club 5*.
 • Cardul de fidelitate Club 5* poate fi folosit la cumpararea produselor telefonic, online (www.top-shop.mdwww.dormeo.mdwww.delimano.mdwww.rovus.mdwww.walkmaxx.md) sau in magazinele fizice Top Shop.
 • Cardul de fidelitate Club 5* nu este un instrument de plata.

E.      Pierderea informatiilor cu privire la cardul de fidelitate Club 5*

 • In cazul in pierderii codului de membru, membrul Club 5* poate anunta ICS Top Shop Studio Moderna SRL . la numarul de telefon dedicat 022264101 de la departamentul Relatii Clienti. Odata cu instiintarea, se vor comunica telefonic numele, adresa si celelalte date de identificare ale membrului Club 5* conform celor mentionate in momentul inscrierii in cadrul programului de fidelitate Club 5*.
 • Membrul Club 5* este rugat sa informeze ICS Top Shop Studio Moderna SRL .  cu privire la orice modificare a informațiilor personale care sunt importante pentru operarea cu cardul de membru (nume si prenume, adresa completa (strada, numar postal, oras), numar de telefon si/ sau e-mail) cat mai curand posibil, fie prin intermediul agenților de vanzari din punctele de lucru, fie al agentilor din departamentul Relatii Clienti la numarul de telefon 022264101. Pâna la momentul la care Studio Moderna este informata de catre Client cu privire la modificarea datelor anterior menționate, comunicarile se vor face la numerele de telefon si adresele menționate in momentul inscrierii in cadrul programului de fidelitate Club 5*.

F.      Incetarea programului de fidelitate Club 5*

 • Calitatea de membru este valabila din ziua achitarii comenzii care contine cardul de fidelitate Club 5* si este valabila timp de 12 sau 24 de luni (in funcție de tipul cardului de fidelitate), din ultima zi a lunii in care cardul de fidelitate a fost achizitionat.
 • Dupa expirarea calitatii de membru Club 5*, clientul pierde dreptul la toate beneficiile programului de fidelitate Club 5*.
 • Returnarea cardului de fidelitate Club 5* nu este posibila.

G.     Prelucrarea datelor personale

Prin prezentul Regulament, ICS Top Shop Studio Moderna SRL . se obliga sa respecte prevederile legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv, in mod special, prevederile Legii Nr. 133 din data de 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Pentru implementarea prezentului program de fidelitate Club 5*, in scopurile specificate mai jos, ICS Top Shop Studio Moderna SRL . prelucreaza, in calitate de Operator, date cu caracter personal.  Categoriile de persoane vizate sunt solicitanții care devin membri Club 5*.
I.1. Prin apartenența la programul de fidelitate Club 5* solicitantul ințelege faptul ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) vor fi prelucrate de ICS Top Shop Studio Moderna SRL . in vederea generarii codului de membru Club 5*, informarii cu privire la codul personal de membru Club 5* prin intermediul caruia solicitantul va beneficia de reducerile si promoțiile programului de fidelitate Club 5*, precum si pentru informarea solicitantului cu privire la expirarea cardului de fidelitate Club 5* si posibilitatea reinnoirii acestuia. Datele personale ale solicitantului sunt prelucrate de ICS Top Shop Studio Moderna SRL . in temeiul relației contractuale (executare de contract) ce este stabilita prin aderarea solicitantului la programul de fidelitate Club 5*.
2. De asemenea, in vederea acordarii beneficiilor si reducerilor din cadrul programului de fidelitate pentru membri Club 5*, precum si pentru informarea si transmiterea de oferte, cataloage si materiale publicitare, solicitantul poate opta pentru primirea de comunicari comerciale prin intermediul postei, e-mail-ului, a mesajelor tip SMS si prin intermediul apelurilor telefonice. In aceasta situație, temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta consimțamântul dumnveavoastra.
Daca optați pentru primirea de astfel de mesaje comerciale, vom utiliza adresa dvs., adresa de e-mail si numarul de telefon pentru a va transmite mesaje comerciale cu privire la beneficiile si promoțiile ICS Top Shop Studio Moderna SRL . pentru membrii Club 5*.

Puteți revoca acordul prealabil in orice moment si fara costuri, prin transmiterea unui e-mail la adresa: info@top-shop.md sau prin transmiterea unei solicitari in acest sens prin posta sau curier la adresa ICS Top Shop Studio Moderna SRL ., cu sediul in mun. Chisinau, bd. Stefan cel Mare si Sfint 202, cladire Kenford, et.9 .
Datele cu caracter personal colectate in vederea comunicarilor comerciale vor fi pastrate pâna la retragerea consimțamântului dumneavoastra.

3. Cu privire la respectarea prevederilor financiar-contabile si fiscale, precum si pentru arhivare, temeiul de prelucrare este obligația legala a ICS Top Shop Studio Moderna SRL ..

4. Pentru soluționarea oricaror plângeri in legatura cu programul de fidelitate Club 5*, alte proceduri judiciare sau administrative, temeiul de prelucrare este reprezentat de interesul legitim al ICS Top Shop Studio Moderna SRL ..
II. Solicitantul ințelege, de asemenea, ca datele de mai sus pot fi dezvaluite, pentru aceleasi scopuri si partenerilor contractuali ai ICS Top Shop Studio Moderna SRL . din Republica Moldova si din alte țari membre ale Uniunii Europene (Slovenia).
III. ICS Top Shop Studio Moderna SRL . se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii Nr. 133 din data de 08.07.2011, privind protecția datelor personale stocate pe durata apartenenței solicitantului la programul de fidelitate Club 5*, precum si pe o perioada minima de 30 zile. Ca atare, ICS Top Shop Studio Moderna SRL . se angajeaza sa pastreze confidențialitatea datelor personale ale solicitantului si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislației in vigoare.

In anumite circumstanțe, este posibil sa pastram datele cu caracter personal  pe perioade mai lungi de timp, de exemplu in cazul in care Studio Moderna este obligata sa faca acest lucru in conformitate cu cerințele legale, de reglementare, fiscale sau contabile.
De asemenea, Studio Moderna va putea pastra datele cu caracter personal ale solicitantului pentru perioade mai indelungate de timp, pentru a avea o evidența exacta a raporturilor cu ICS Top Shop Studio Moderna SRL . in cazul unor plângeri sau daca ICS Top Shop Studio Moderna SRL . apreciaza in mod rezonabil ca exista o perspectiva de litigiu legata de prelucrarea datelor cu caracter personal.
IV. Pe durata apartenentei la programul de fidelitate Club 5*, cat si dupa incetarea apartenentei, membrii Club 5*, in calitate de persoane vizate conform Legii Nr. 133 din data de 08.07.2011 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date, au urmatoarele drepturi:

 • De a obtine de la operatorul ICS Top Shop Studio Moderna SRL ., la cerere in mod gratuit orice informatie legata de beneficiile cardului de fidelitate Club 5*
 • De a obtine de la operatorul ICS Top Shop Studio Moderna SRL ., la cerere in mod gratuit urmatoarele: dreptul de acces, de rectificare sau stergere a datelor, restricționarea prelucrarii, de a se opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de  a va revoca consimțamântul, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, solicitantutului ii este recunoscut dreptul de a se adresa justiției sau autoritații locale CNPDCP.
  • Solicitantul are dreptul de a depune o plangere la CNPDCP la urmatoarea adresa de e-mail: centru@datepersonale.md
  • Solicitantul poate cere daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea. Pentru orice nelamuriri participantii pot transmite solicitari la adresa mun. Chisinau, bd. Stefan cel Mare si Sfint 202, cladire Kenford, et.9  sau la adresa: info@top-shop.md
  • Pentru exercitarea drepturilor, solicitantul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa societații indicate in prezentul Regulament, sau la adresa info@top-shop.md

Dupa soluționarea eventualelor cereri, reclamații privind prelucrari nejustificate, in masura in care acestea sunt intemeiate, datele personale colectate vor fi distruse si nu vor fi prelucrate in orice mod, cu excepția cazului in care prelucrarea este impusa de obligațiile legale ce revin ICS Top Shop Studio Moderna SRL . sau atunci când exista un interes legitim.
V. ICS Top Shop Studio Moderna SRL . se obliga sa implementeze masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator datelor cu caracter personal aparținând solicitanților la programul Club 5*.

ICS Top Shop Studio Moderna SRL .