COMANDA DUPA CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

O poveste despre somn usor

Somnul – atat de pretios, atat de important, atat de necesar. Pentru multi dintre noi, somnul este balsamul dulce care ne alina si ne reface dupa o zi lunga in care muncim sau... ne jucam. Insa din nefericire, multi dintre noi incercam sa dormim cat mai putin posibil. Sut atat de multe lucruri care par mai interesante si mai importante decat sa dormi cateva ore, insa asa cum nutritia si sportul sunt esentiale pentru sanatate si fericire, la fel este si somnul.

Calitatea somnului afecteaza direct calitatea stilului de viata pe care il duci, incluzand aici acuitatea inteligentei, productivitatea, echilibrul emotional, creativitatea, vitalitatea psihica si chiar greutatea. Nicio alta activitate nu aduce atatea beneficii si cu efort atat de mic!

Se intampla sa te ocoleasca visele frumoase...

Problema apare atunci cand nu poti dormi. Atunci cand ai un somn intrerupt. Cand te trzesti ametit, obosit si aproape extenuat.

Pentru a avea parte de un somn reconfortant si odihnitor trebuie sa te asiguri ca te culci in fiecare noapte intr-un pat proaspat si curat folosind o saltea de calitate, o perna cu o buna sustinere si o lenjerie calduroasa si comoda.

Iar Dormeo este hotarat sa iti ofere cele mai bune lucruri.

Sunt cinci mari evenimente in viata unui om: nasterea, mancarea, somnul, dragostea si moartea.

E.M. Forster

12 ani de dezvoltare continua pentru ati oferi somnul de care ai nevoie si pe care il meriti

Dormeo nu este numai o marca pe care o intalnesti intamplator. Noi cei de la Dormeo suntem persoane care si-au dedicat timpul si au depus efort sa gaseasca cele mai bune, mai inovatoare, mai confortabile solutii pentru somn care vor imbunatati felul in care dormim.

Peste 300 de produse pentru un somn si o viata placuta

Cum a început totul ...

Totul a ainceput in 2002 atunci cand Dormeo a lansat prima sa saltea cu spuma, prezentata clientilor la televizor.

Calitatile sale deosebite, materialele excelente si mai ales sustinerea din partea clientilor ne-a incurajat sa muncim in continuare si sa ne concentram si mai mult asupra dezvoltarii unor materiale noi, a combinarii acestora si a modalitatii prin care oamenii pot sa doarma bine in fiecare zi.

Dupa 12 ani de munca grea putem spune cu mandrie ca ma reusit – insa ne urmam idealul si pe mai departe.

Am lansat peste 300 de produse diferite pentru un somn si o viata mai buna, incluzand aici saltele, perne, pilote, sipci, protectii pentru saltele, lenjerie si produse pentru copii, decoratiuni, accesorii pentru baie si alte [produse pentru o viata placuta.

Acum, dimpotriva nu vrem sa ne odihnim ci sa iti oferim si mai multe

Dupa 12 ani, Dormeo este o marca cunoscuta la nivel mondial care a patruns in miloane de dormitoare peste tot in Europa si chiar mai departe, imbunatatind viata si straea de bine a utlizatorilor. Dormeo se mandreste cu pasiunea sa continua pentru inovatie, cu tehnica de a imbina materialele traditionale si ultramoderne, cu procesul de fabricare exemplar si cu urmarirea necesitatilor clientilor in ceea ce priveste designul sau atitudinea fata de moda.

Si iata ultima noastra realizare!

O inovatie revolutionara de nivel mondial – Arcul din spuma, numai la Dormeo!

Ultima noastra invovatie este revolutionara tehnologie a inventatorului belgian Willy Pope, folosita la saltelele Dormeo Air.

Dispune de arcurile sale unice din spuma cu memorie in forma de fagure care combina cele mai bune calitati ale arcurilor din metal cu cele ale spumei cu memorie.

Fiecare Octaspring dispune de un design in opt fete in forma de fagure, permitand miscarea in orice directie si oferind totodata sustinere, confort si ventilare; se inregistreaza astfel o descoperire tehnologica deosebita iar salteaua devine modelul unei noi generatii.

Dormeo Octaspring ofera confortul desavarsit prin intermediul a 3 saltele diferite.

Pentru fiecare, Octaspring-urile din spuma cu memorie cu grade diferite de fermitate sunt dispuse pentru a oferi gradul de sustinere ideal, flexibilitate si rezistenta pentru un somn sanatos si odihnitor.

Vezi noua generatie de saltele cu senzationala tehnologie Octaspring!

  • Dormeo Air Comfort

  • Dormeo Air Select

  • Dormeo Air Lux

Suntem impreuna cu tine parte a unei comunitati - si dorim sa te rasplatim

Responsabilitate sociala

Viata adeseori poate sa te surprinda si sa ne lase pe cei mai multi dintre noi aproape izolati. Dormeo este aici pentru a ajuta prin intermediul unor donatii diferite in sprijinul unor persoane sau a unor grupuri caritabile.

Vezi ultima activitate aici

Responsabilitate fata de mediu

Nu avem decat o singura planeta la dispozitie iar Dormeo doreste sa o pastreze verde si fericita. Iata de ce toate produsele noastre sunt ecologice, fabricate din materiale complet reciclabile si in plus, atunci cand cumperi o noua saltea Dormeo avem grija de vechea ta saltea si o reciclam pentru tine.

Nu vrem ca salteaua ta veche sa devina un obiect poluant!

Nu pierde niciodata timpul pe care il poti petrece dormind. - Frank H. Knight

Clic aici si alege-ti produsul Dormeo si de astazi vei incepe sa dormi mai bine – o meriti!