Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Secretul unui somn sanatos consta in saltele ortopedice

De cand ritmul vietii a inceput sa fie mult mai dinamic si mai stresant, pentru timpul in care ne odihnim, au devenit mai populare saltelele ortopedice. Acest lucru nu este deloc o coincidenta. Confortul si beneficiile pe care le ofera aceste saltele sunt intr-adevar uluitoare.

De cand ritmul vietii a inceput sa fie mult mai dinamic si mai stresant, pentru timpul in care ne odihnim, au devenit mai populare saltelele ortopedice. Acest lucru nu este deloc o coincidenta. Confortul si beneficiile pe care le ofera aceste saltele sunt intr-adevar uluitoare.

De ce sunt saltelele ortopedice atat de speciale?

Practic, acestea sunt concepute astfel incat sa urmeze curbele corpului si sa ofere un sprijin constant pentru spate, gat si articulatii. Si acest fapt simplu este exact ceea ce face satelele cu adevarat speciale si le distinge de saltele obisnuite. Astfel ca furnizand un somn mai bun acestea imbunatatesc calitatea vietii noastre.

Dar sa intram in detalii! In mod normal, curba coloanei vertebrale umane se aseamana cu litera latina 'S'. In scopul de a te simti mai confortabil in pat, pentru a dormi mai linistit si pentru a se trezi odihnit dimineata, corpul nostru are nevoie de sprijinul potrivit. Astfel ca salteaua ortopedica este realizata anume pentru a mentine acea curba pe tot parcursul noptii, ceea ce salteaua traditionala poate oferi cu greu. Iar tu iti vei dai seama ca ai anume o astfel de saltea, daca te trezesti de multe ori in timpul noptii sau schimbi des pozitia de dormit, pentru ca nu te simti confortabil.

Cu o saltea ortopedica situatia este invers – aveti senzatia ca plutiti in confort, simtiti ca suprafata saltelei se potriveste perfect cu forma corpului atunci cand te relaxezi sau dormi. Unele persoane declara ca se simt de parca ar dormi pe un nor.

De ce simtim aceasta diferenta de senzatie?

Design-ul saltelelor ortopedice este total diferit de cel al saltelelor traditionale. Structura se poae baza pe microcapsule sau arcuri, precum sis puma de memories au latex. De asemenea des puteti intilni o combinatie din aceste material. Dar cel mai important lucru este faptul ca fiecare dintre ele se adapteaza perfect la forma si greutatea corpului. Si ceea ce este chiar mai bine - ele urmeaza curbele si miscarile sale, indiferent de pozitia de dormit. In acest fel, ele asigura ameliorarea imediata a durerii articulare.

Nu exista factori care afecteaza salteaua astfel incat acesta sa si schimbe forma! Iar acest lucru asigura stabilitate si confort pe tot parcursul noptii si le face o alegere minunata, in special daca impartiti patul cu cineva. Chiar daca partenerul tau isi schimba pozitia in timpul noptii sau se ridica din pat, el nu te va deranja, pentru ca tu nu vei simti acest lucru.

Pentru cine sunt potrivite saltelele ortopedice?

Cea mai buna parte este ca saltele ortopedice sunt potrivite pentru aproape toata lumea, pentru ca ele se adapteaza la caracteristicile individuale ale corpului. Cu toate acestea, ele sunt deosebit de utile pentru persoanele care tind sa se trezeasca cu dureri de gat si de spate.

Iar daca fai parte din aceasta categorie, trebuie cu siguranta sa consulti un specialist pentru a te asigura ca mediul tau de dormit este confortabil. Un mediu de dormit ortopedic!

Produse recomandate