COMANDA DUPA CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Desteptator multifunctional

Fii primul care evalueaza acest produs.
ID: 110040388 SKU: 110040388
Stoc epuizat
Photo
Video

Treziti-va zilnic intr-un mod natural cu ajutorul desteptatorului multifunctional Dormeo. Acesta o sa va trezeasca confortabil si placut: imitarea rasaritului (30 de minute), 6 sunete ale naturii sau radioul preferat. Dispozitivul poate fi utilizat ca noptiera sau lampa cu 10 nivele de luminozitate si 7 culori de fundal. Dimensiune: 170x170x93 mm.

Desteptator multifunctional
799,00 LEI
Produsul nu este disponibil. (022) 264 066
Vizualizare rapida

Treziti-va zilnic intr-un mod natural cu ajutorul desteptatorului multifunctional Dormeo. Acesta o sa va trezeasca confortabil si placut: imitarea rasaritului (30 de minute), 6 sunete ale naturii sau radioul preferat. Dispozitivul poate fi utilizat ca noptiera sau lampa cu 10 nivele de luminozitate si 7 culori de fundal. Dimensiune: 170x170x93 mm.

Detalii
Detalii despre produs

Treziti-va intr-un mod natural

Treziti-va intr-un mod natural datorita noului desteptator multifunctional Dormeo. Desteptatoarele traditionale va trezesc cu sunete puternice si foarte enervante. Din acest motiv riscati sa va treziti stresati si panicati. Desteptatorul Dormeo o sa va trezeasca cat se poate de gingas si de confortabil, majorand treptat nivelul de luminozitate in camera timp de 30 de minute, imitand rasaritul soarelui.

Uitati de sunetele deranjante

Pe langa imitarea rasaritului, desteptatorul multifunctional Dormeo este dotat cu 6 sunete ale naturii. Ca si in cazul cu luminozitatea, volumul sunetului se intensifica treptat, datorita acestui fapt va veti trezi cu o dispozitie buna.

Daca insa preferati sa va treziti de la sunetele radioului preferat, atunci alegeti unda FM pe care o doriti si salvati-o in setari.

Rasarit si apus

Desteptatorul multifunctional de asemenea imita si apusul soarelui (procesul de dimineata functioneaza in ordine inversata), adormindu-va si pregatindu-va pentru un somn linistit. Timp de 30 minute lumina treptat se stinge, iar desteptatorul se transforma in lampa.

O multitudine de functii

In afara de 6 sunete ale naturii si radio, pe care le puteti folosi pentru a va trezi, desteptatorul multifunctional Dormeo dispune si de 7 culori ale luminii ambientale. Alegeti culoarea potrivita si adaptati-o la dormitorul vostru. La alegere: alb, verde, rosu, albastru deschis, violet, portocaliu și indigo.

Nivelul de luminozitate de asemenea poate fi reglat: de la cea linistita pana la cea puternic aprinsa (in total 10 nivele). Utilizarea acestei lampi va asigura nivelul potrivit de luminozitate anume atunci cand aveti nevoie de acest lucru.

Simplu de utilizat

Unele desteptatoare sunt foarte greu de folosit si de setat, insa, desteptatorul Dormeo este extrem de simplu in utilizare. Atat copiii, cat si persoanele in varsta vor putea seta cu usurinta sunetul dorit, ora si se pot folosi cu minim efort de restul functiilor. Dat fiind faptul ca dispozitivul are un design simplu si intuitiv.

De-acum incolo nu veti mai adormi si nu veti intarzia niciodata

Daca in casa dumnevoastra s-a deconectat vreodata energia electrica, atunci cu siguranta stiti cat este de important sa detineti o sursa suplimentara de alimentare la energie in desteptator. Dar, datorita desteptatorului Dormei nu veti mai adormi niciodata. Trebuie doar sa adaugati in compartimentul special 2 baterii de tip AAA (nu sunt incluse in set) si dormiti fara griji. O sa va treziti la timp, veti fi odihniti si plini de forte.

Savurati din somnul dulce de dimineata

Fiecare din noi a trecut prin astfel de zile cand desteptatorul ne trezeste, dar, noi dorim sa mai dormim un pic, ca sa ne trezim plini de energie. Desteptatorul multifunctional Dormeo este dotat cu functia de amanare a sunetului, ce va ofere cateva minute de somn in plus.

Functia de amanare a alarmei va ofera 5 minute suplimentare de somn, dupa care sunetul ales pentru a va trezi va suna din nou, intr-un mod gingas si extrem de placut.

Informatii Tehnice
Caracteristici suplimentare Voltaj: 5V; Frecventa: 50-60 Hz; Puterea: 4,5 - 5 W
Dimensiune 170x170x93 mm
Material ABS, PC
Program Dormeo Sufragerie

Pareri clienti (0 Pareri)

Produsul nu are recenzii...

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star